7 Kasım 2008 Cuma

BİR GARİP HAFTA DAHA BİTTİ

Bu hafta değişik bir hafta oldu benim için, hem durgun, hem dalgalı, hem şansızlıkların peşimi bırakmadığı hem de sakin..

Yazmaktan çok okumakla geçirdiğim bir haftaydı. Yorumlar yaparak düşüncelerimi boşalttım daha çok. Yine de kafamı rahatlamış hissetmesem de, ruhumu rahatlamış hissediyorum.

İşyerimdeki bilgisayarımı bir günlüğüne elimden aldılar yenilenme sebebiyle önce, sonra diğer işlerimi halletmek için gittiğim bir dostun yanında daha kırk fırın ekmek yemem gerektiğini öğrendim. Sonra bir sabah gözümün ağrısı ile uyandım ve bütün gün canım yandı ve başım ağrıdı, aynı akşam dışarıda yemek yeme keyfine nail olalım derken üzerime dökülen bir büyük boy buz gibi ayran neticesinde hem ıslandım, hem çok üşüdüm. Ardından bir an önce üzerimi değiştirmek için eve vardığımızda anahtarın kapıda kırılmasına rağmen sakin kalabilmeyi başardım. Bitirmem gerektiği halde oyalandığım bir işi bütün gün bitirmeye çalışıp ertesi gün bu işi sunmam gereken toplantının iptal edilmesi ile haftayı şimdilik tamamladım gibi gözüküyor.

Bütün hafta Üzmez'in bel altı maceraları ve dinimizce yargılanması ya da haklı çıkarılması ve Mustafa filmi ile ateşlenen Kemalizm polemiklerini okudum. Sonra İngiliz soylusu Ferguson'un ziyaret ettiği zihinsel özürlü çocukların barındırıldığı bakımevleri görüntüleri, Sayın Çubukçu'nun yorumları vesaire vesaireyi okudum. Yine de kendimi iyi hissediyorum ve sakinim.

Daha yaşadığım duygusal iniş ve çıkışların detaylarına hiç girmiyorum bile aslında.. Ama yine de bu sakinlik bir delilik öncesi sessizlik değil ise koca bir aferini hakkettim gibi görünüyor.
İyi haftasonları
Fasulye

4 yorum:

Ayse N. dedi ki...

uff bayaa yoğun bi haftaymış. yeni tanıştm bu blogla çk hoş :)

Fasulye dedi ki...

Nick inizde bataklık cadısı mı yazıyor. okumakta zorlandım :) evet fena bi haftaydı hakikaten.. hoşgeldiniz ve teşekkürler :)

Seyyah dedi ki...

bu kadarla geçmiş olsun diyelim Fasulyecim:))bazen böyle hayat her yerden zorluyor insanı, sabırını deniyor sanki... sen de anladığım kadarıyla bu sınavı başarıyla vermişsin, bir aferin de benden olsun. bir de darısı başıma olsun diyorum :))

umarım yeni hafta sakin, huzurlu ve mutlu olur.

bu arada gerçeğin peşinde serisinin devamı gelecektir umarım. emek ve zaman gerektirdiğinden yoğunluktan dolayı yazmadığını düşündüm ama yine de sormak istedim. sevgiler..

Fasulye dedi ki...

teşekkür ederim nilly. evet umarım hepimiz için 10 kasimla başlayan hafta daha umut verici olur :)
Gerçeğin Peşinde devame decek serinin yeni yazısının taslağı hazır sadece toparlamam gerekiyor haklısın uzun süredir onunla ilgilenemedim. ama unuttuğumdan değil inan ki
sevgiler
fasulye