12 Eylül 2008 Cuma

SER(MAYE)DAR AR(SIZ)SEVEN

Sayın Başbakan basın özgürlüğünü sınırlıyor, bir kısım medya biat etmiyor ama bakınız vakit gazetesi Ankara temsilcisi neler söylüyor ;

"Önyargılıyım. İtham Müslüman’a yönelikse ‘iftira’ derim, kafire yönelikse ‘doğru’ derim”"

"MÜSLÜMANI YIPRATMAM: Haksız servet artışı varsa, bunun acısı mutlaka çıkacaktır. Ahirette de dünyada da. O hesapları kendi içimizde sorabiliriz. Bu benim tavrımdır. Ben; bir Müslüman’ı, hele bir fasık saldırıyorken, asla yıpratmam. Üstadın anlayışındayım.

Belki kendim ısırırım Müslüman kardeşimi. Lakin köpeklerin yalamasına dahi müsaade etmem. Hele tarassut köpeklerinin asla. ‘İFTİRA’ DERİM: Çifte standartlarım var. Bu çifte standartlar nasıl mı işler? Basit; itham Müslüman’a yönelmişse ‘iftira olduğu önyargısından’ hareketle çıkarım yola.

Deniz Feneri benimdir, Ergenekon terör örgütü kahrolası darbe düzeninin.

Ergenekon söz konusu olduğunda ise, bu adamların ne azılı din düşmanı olduklarını bilmemden ve dahası, bu ülkenin kurtuluşunun ancak bu darbeci zihniyeti ortadan kaldırmakla mümkün olacağına dair idrakimden dolayı olayın üstüne giderim.İddianameyi esas alır bindiririm. Bu bu çifte standardı uygularken karşılaştığım birtakım çirkin tavırları göz önünde bulundurmam. "

Bir insanın gönlünden geçeni yalnızca Allah bilir, çünkü o bizim bilmediklerimizi bilen ve görmediklerimizi görendir.

Allah ile kul arasında olması gereken bir iletişimi bu kadar kesin bir dille ("azılı din düşmanı" diyecek kadar) değerlendirebilen bu vatandaşımızın dinimizce en büyük günahlardan sayılan ve baş harfi "şirk koşmak" olan günah hakkında bilgi edinme hakkını kullanmak üzere Diyanet İşlerimize başvurmasını öneriyorum. Zira bir atamızın da dediği gibi "para ile imanın kimde olduğu bilinmez".

Sayın Babacan'ın AB'de haklarını aradığı müslüman çoğunlukdan (!) olan bu vatandaşımıza, mübarek ramazan vesilesiyle bir şey demiyor, Allah'tan akıl, yakınlarınada sabır vermesini diliyorum.

Elin gavuru
Fasulye

3 yorum:

sufi dedi ki...

İçinde bulunduğumuz dini gerçek din zanneden insan oğlu. gerçek dini aramaya kalkmadığı müddetçe din adına yalanlar devam edecektir. Hz muhammet bugün gelse bunların yaşadığı dine baksa ben boşuna mücadele etmişim insanlar için der her halde.

Official Editor dedi ki...

fasülyecim hiçbrşeyden korkmurumda seni de birgün kapatacaklar mazallah ondan korkuyrm..helal olsn yahu, özgür basının özgür sesi gibisn :)

Fasulye dedi ki...

@tnrzclk; "bedenime sahip olabilirler, ama ruhuma asla!" :)